ΕΛΛΑΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ's Blog

hellas-makedonomaxos WordPress.com site

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΚΙΝΓΚ ΣΚΗΝΗ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ “ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ” ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΝΑΛΙ…


ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ-  ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΑΙΤ ΕΔΩ: http://documents.stlucieco.gov/cosmmin.html
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΚΙΝΓΚ ΣΚΗΝΗ.
ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΔΩ: http://www.kanal4.com.mk/ ΚΑΙ ΕΔΩ: http://www.kanal4.com.mk/cosmmin.html
ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:…

HACKED Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή. + cosmmin + Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική. Macedonia is one and is Greek.

ΖΗΤΩ η 26η και η 28η Οκτωβρίου!


>> Η σημερινή Ελλάδα είναι απλά ένα ενδιάμεσο στάδιο για κάτι σπουδαιότερο. Από τότε εώς σήμερα μπορεί να άλλαξε η τεχνολογία και το πως δείχνουν τα πράγματα γύρο μας όπως και η επικοινωνία. Από τότε όμως εώς σήμερα δεν άλλαξε καθόλου ο πολιτισμός και η εξέλιξη. Από τότε εώς σήμερα ο πολιτισμός έμεινε στάσιμος, και οι εξελίξεις στον τρόπο ζωής είναι αυτές που εφευρεθήκαν κατά της Ελληνιστικής και Βυζαντινής περιόδου, όπως και ο πολιτισμός. Ο Έλληνας ανέβηκε επίπεδο και έγινε Ρωμιός (και μην συνχέεται το Ρωμιός με το Ρωμαίος όπως επίσης μην διαφοροποιήτε το Έλληνας με το Ρωμιός μιάς και είναι το ίδιο, απλά έτσι προσδιορίζετε η εξέλιξη του Ελληνισμού στην πάροδο του χρόνου), αυτό είναι εξάλλου αυτό που κάνει τον Έλληνα, να μπορεί να εξελίσσετε στο χρόνο, και αυτό έγινε. Οι σημερινές εξελίξεις στο θέμα της κρίσης και όλων αυτών, είναι γνώση για το μέλλον. Είναι συσπείρωση του λαού σε όλα αυτά που μας έχουν χωρίσει, είναι το αυτονόητο του πολιτισμού που δημιουργήσαμε και διαρρέει φυσικά από τη γλώσσα. Έτσι λοιπόν πρέπει να κοιτάμε μακρυά στο χρόνο, να κάνουμε σήμερα για κάποιους άλλους αύριο, να θέλουμε την εξέλιξη και να αναπτύξουμε περαιτέρω τον πολιτισμό, όχι μόνο εθνικά, αλλά παντού, όπως κάνουμε χιλιετηρίδες τώρα. Πρέπει να καλλιεργήσουμε μια νέα γενιά που να έχει πιστεύω και ιδανικά. Μια γενιά που να μην κλαίγεται για το τι χάσαμε, αλλά μια γενιά που θα βλέπει τι είχαμε και θα θέλει να κάνει ακόμα περισσότερα.


Με τα μάτια στραμμένα στη Θεσσαλονίκη και την Κωνσταντινούπολη, η Ελλάς σχεδιάζει το μέλλον της και την εξέλιξη που επιδιώκει.


Αν θέλετε κάντε και εσείς το σωστό. Δημιουργήστε σήμερα για το αύριο. Μην παίρνετε βισματικές θέσεις γιατί τις στερείτε από κάποιον άξιο και τίμιο. Μην χρηματίζεστε αλλά αποδώστε διαφάνεια. Ανακυκλώστε, κοιτάξτε όλα αυτά που σας ενώνουν και όχι αυτά που σας χωρίζουν αν πραγματικά αξίζετε και επιδιώκετε την εξέλιξη και το κοινό καλό.

Ελλάδα σ΄αγαπώ!

Η Ελλάδα δεν είναι τα γρανάζια του κράτος, η Ελλάδα δεν είναι το πολιτικό σύστημα που δεν λειτουργεί υπέρ του λαού, η Ελλάδα είμαι εγώ! Και δεν περιμένω άλλο. Εγώ μέρα με τη μέρα διαμορφώνω το μέλλον μου μιας και δεν το κάνει η εκλεγμένη εξουσία. Εσείς; Μέσα απο την καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής μας, μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον. Και

>> Wε rocκ, wε αrε GHS! Wε dερloy αn αrmy for ελευθερία, δημοκρατία, δικαιοσύνη, παιδεία! Wε tακε ovεr, join υς!

-«Livε FREE, or diε!»

Wε αrε in fυll rαngε of opεrατionς αnd wε αrε orgαnizεd. In somε dεcαdεs from noω ωε ωill bε τhε gεαrς of τhε systεm. Wε αrε noτ nεgoτiατing, ωε don’τ mακε dεαlς, ωε hαvε α plαn.

29 Οκτωβρίου, 2011 - Posted by | ΕΛΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: