ΕΛΛΑΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ's Blog

hellas-makedonomaxos WordPress.com site

Φεύγει η Άννα και δακρύζουν μέχρι και οι… φωτοτυπίες!


 Η είδησις περί σκέψεων της Άννας Διαμαντοπούλου να αναχωρήσει εις την αλλοδαπήν, προκειμένου να παράσχει τας μητρικάς της φροντίδας εις τον αγαπητόν υιόν της, έχουν συγκλονίσει ολόκληρη την Ελληνικήν Επικράτειαν.

Απροσμέτρητον πλήθος λαού έχει περιπέσει εις βαθίαν μελαγχολίαν και εκφράζεται με κλαυθμούς και οδυρμούς εν μέσω οδών, δια την τεραστίαν απώλειαν της αγαπητοτάτης Άννης. Συμφώνως με πληροφορίες, τας οποίας επιβεβαιώνουν και ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, διοργανώνονται τεράστιες εκδηλώσεις εις άπασαν την επικράτειαν της χώρας, αφού η απώλειαν της κόρης της φωτοτυπίας (μας συγχωρείτε, της Ελληνικής Παιδείας, της Τέχνης, των Γραμμάτων και άλλων τινών) αποτελεί μέγεθος τέτοιον το οποίον είναι αδύνατον να καλυφθεί, ακόμη και εις το ελάχιστον.

Αναγνώστης, επικοινωνήσας μετά της παρούσας στήλης, διερωτείτο: «Και τώρα, πώς θα ζήσωμεν δίχως τα της Άννης φροντίδας; Γνωρίζοντες το μέγεθος της ασθενείας της χώρας, πώς θα ανακάμψει η ασθενούσα Παιδεία, χωρίς την ιατρόν της;»

Αδυνατώντες να απαντήσωμεν εις πλείστας όσας ερωτήσεις εδέχθημεν, οι οποίες καταφθάνουν σωρηδόν και κατονοώντες το μέγεθος της εθνικής απωλείας, ευχόμενοι πως ίσως και την τελευταίαν στιγμήν υπάρξει οιαδήποτε αλλαγή εις την απόφασιν της αγαπητοτάτης (εκ της λαμπροτάτης) Άννης, της ευχόμαστε καλόν κατευόδιον, ευελπιστώντες πως θα μεταλαμπαδεύσει τας γνώσεις της και εις την αλλοδαπήν, ως αρτιοτάτη πρέσβειρα της προσωπικής της Παιδείας και του πνεύματος που την διακατέχει..

Καλόν ταξίδι, Άννα, και μην ξεχνάς πως τα ΚΕΚ στηρίζουν το πνεύμα αλληλεγγύης στα οποία μεταλαμπαδεύθηκε μέσω της ευγενικής σου χορηγείας των 22 εκατ. Ευρώ.

26 Ιουνίου, 2012 - Posted by | ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: