ΕΛΛΑΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ's Blog

hellas-makedonomaxos WordPress.com site

ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ…ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΣΚΑΣΕ!!!!!


Όταν μια χούφτα άνθρωποι με απλό λόγο και χωρίς κανένα ΄΄ ταλέντο» στην συγγραφή κειμένων έγραφαν για τον κίνδυνο του Ισλάμ … πολλοί κοντυλοφόροι που γράφουν κατά το δοκούν … Χαμογελούσαν ειρωνικά ,συγκαταβατικά , εντάξει μωρέ δεν ξέρει , Υπερπατριώτης το παίζει ,τι να μας πει αυτός  εμάς τους πολίτες του Κόσμου !  

Τώρα όμως σήμερα εδώ, έγινε απλά μια πρόβα το πόσο θα πετύχει η τελική προσπάθεια είναι πάλι στο χέρι μας ,θα το τολμήσουμε ; Ή θα φοβηθούμε κάποιους καραγκιόζηδες στις επιτροπές που μιλάνε για δήθεν ανθρώπινα δικαιώματα !
Αυτό που έγινε στην Αθήνα κακά τα ψέματα είναι μια πρόβα ,…

είναι σκηνές από το προσεχώς και όλα ξεκίνησαν με σχέδιο συντονισμένα και όχι γιατί απλά έτυχε !

Βγήκε ο πρόεδρος των Πακιστανών και απείλησε ανοιχτά αυτήν εδώ τη χώρα που του έδωσε ένα κομμάτι ψωμί και ένα στρώμα, την απείλησε με ιερό πόλεμο …Αντίδραση του κράτους ;  Καμιά  !
 
Ο Πακιστανός που είναι υπόδικος για μεταφορά λαθρομεταναστών και απειλεί θεσμούς, απειλεί την ίδια μας την οντότητα …Μας είπε ότι αν η Ελλάδα αν δεν μας ικανοποιήσει (αυτό εννοούσε) θα κάνει ιερό πόλεμο ,  είμαστε έτοιμοι δήλωσε χαρακτηριστικά !
 
Δεν βρέθηκε κανείς να εφαρμόσεις τον νόμο , να τον συλλάβει και  να τον κλείσει φυλακή ,να τον απελάσει !
 
Ο Υπουργός προστασίας του Πολίτη Δένδιας αρκέστηκε να ψελλίσει δικαιολογίες ότι έγινε η δήλωση στις 8 Ιουνίου οπότε εμείς δεν ήμασταν Κυβέρνηση και δεν έχουμε ευθύνη …Λες και τα εγκλήματα κατά της χώρας παραγράφονται στο κλείσιμο της Βουλής όπως των …Υπουργών !
 
Πριν 2 ημέρες Βγήκε ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος και χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό της Χώρας Ρατσιστή !! Ποιας Χώρας αυτής εδώ που τον ταΐζει και τον κοιμίζει; Βέβαια δεν μας είπε ο Αιγύπτιος αφού δεν του αρέσει η χώρα μας γιατί δεν τα μαζεύει να πάει από εκεί που ήρθε αυτός και οι λαθρομετανάστες του !
Τι συμφέροντα όμως έχει για το πει αυτό και πώς η Κυβέρνηση αντί να αντιδράσει και να κινηθεί αμέσως όπως η δημοκρατική Γαλλία που απαγόρευσε στους Γάλλους Μουσουλμάνους τις διαδηλώσεις ,εμείς όχι μόνο επιτρέψαμε την διαδήλωση λαθρομεταναστών αλλά ανεχθήκαμε  και την κατάληψη Εθνικού Εδάφους !
 
Ο Υπουργός της Δικαιοσύνης που έτρεξε νύχτα να βγάλει νόμο που να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών και ο κ. Δένδιας που ενημέρωσε την Εθνική Αντιπροσωπεία ότι θα παρακολουθούνται Ιστοσελίδες που απλά  δεν είναι αντίθετες στη δράση ενός Κοινοβουλευτικού Ελληνικού Κόμματος …Εδώ και  τώρα τουμπεκί ψιλοκομμένο !! Γιατί άραγε ;
 
Ακούσατε εσείς καμιά δήλωση ότι θα πατάξουμε τους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που καταστρέφουν τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών ;
 
Μια δήλωσε έκανε ο Κεδίκογλου και απλά ζητούσε σεβασμό…Απο ποιόν ; Απο τον Υβριστή  του Πρωθυπουργού της Ελλάδος …!
 
Ο πρόεδρος της Ένωσης των Μουσουλμάνων σε δηλώσεις στην Τουρκική εφημερίδα Χουριέτ δηλώνει ότι ζει σε μια χώρα όπου ο κ. Πρωθυπουργός της είναι Ρατσιστής …»Προσοχή μιλάει για μουσουλμάνους στη Θράκη μας με Τούρκικη καταγωγή ‘… Θα επιθυμούσε να ζει στην Αίγυπτο ; Όπου η Δημοκρατία και η Ελευθερία του λόγου είναι ΄΄παράδειγμα προς αποφυγήν  ;
 
Το αυγό του φιδιού  του Ισλάμ …Έσκασε μόλις εχθές και Ξένοι υπήκοοι ,λαθρομετανάστες , έκαψαν και κατέστρεψαν την περιουσία των Ελλήνων στην Ελλάδα … Κατέλαβαν την πλατεία Ομονοίας για να κάνουν την προσευχή τους ημέρα Παρασκευή  απλά για να δείξουν ότι μπορούν και αν μπορούν χίλια άτομα  με αλαλαγμούς και πολεμικές κραυγές να το κάνουν είμαστε για τα μπάζα !
 
Κανένα πολιτικό κόμμα δεν ήταν εχθές συμπαραστάτης των Μουσουλμάνων που δεν ήταν Έλληνες Πολίτες και δεν διαμαρτύρονταιν  στη Χώρα τους και γιατί ; Για κάτι που έγινε στην Αμερική πριν από μήνες !
Το κάνανε για δείξουν την πυγμή τους και να  μετρήσουν την ανοχή και την αντοχή μας !
 
Εμείς πάντως είμαστε εδώ και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας διώξει από την Πατρίδα μας, ούτε να μας πάρει την Δημοκρατία και την Ελευθερία μας ,γιατί το Ισλάμ έρχεται ….όπως έγραφε και το Πανό τους !
Γιατί μπορεί οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες να έβγαλαν λάθος συμπεράσματα εχθές και μπορεί η Ελλάδα να έχει Ελληνόφωνους αλλά έχει και Έλληνες  και εμείς απλά δεν παίζουμε !
Να μην έρθει η ώρα να δοκιμάσεις την οργή και την ορμή των Ελλήνων !
 
Εσείς κύριοι της ΕΥΠ δεν μπορείτε να τους εντοπίσετε ; να τους οδηγήσετε στην Δικαιοσύνη και να τους τιμωρήσετε παραδειγματικά ; Δεν κρύβονται ,δεν φοράνε κουκούλες … Τι στην ευχή πληρώνουμε για εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας ! Αλλά τι ,μήπως φοβάστε ;
 
Αν τώρα φοβάστε, φανταστείτε τον τρόμο σας όταν το Ισλάμ θα… Εφαρμόσει τον Νόμο του !
 
Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματικός ε.α

25 Σεπτεμβρίου, 2012 - Posted by | ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: