ΕΛΛΑΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ's Blog

hellas-makedonomaxos WordPress.com site

Μπορίσοφ: Θα γίνει της «ουκρανίας» στη Βουλγαρία.


borisovσχόλιο ΛΦ: Για να κατανοήσετε τα λεγόμενα του Μπορίσοφ πρέπει να ξέρετε ότι:
Αυτή την στιγμή κυβερνάνε το Σοσιαλιστικό κόμμα με το μουσουλμανικό (τουρκικό στην ουσία) κόμμα. Καταλαβαίνετε λοιπόν, ότι όταν καταγγέλει πως γίνεται άνιση κατανομή κονδύλιων και περιοχές με κυβερνητικούς βουλευτές ή δημάρχους να τσεπώνουν τα περισσότερα, αυτό σημαίνει και πως οι μουσουλμανικές περιοχές έχουν μεγαλύτερο μερίδιο από άλλες περιοχές.

 

 

Την προειδοποίηση αυτή έκανε ο αρχηγός του κόμματος της αντιπολίτευσης, Μπόικο Μπορίσοφ, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη βουλγαρική βουλή.

Ο ηγέτης του κόμματος GERB και πρώην πρωθυπουργός, Μπόικο Μπορίσοφ, προειδοποίησε τον κυβερνητικό συνασπισμό συγκρίνοντας αυτά τα οποία συμβαίνουν στη Βουλγαρία με αυτά που διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στην Ουκρανία.
Ο πρώην πρωθυπουργός της Βουλγαρίας αναφερόταν στις πρόσφατες αποφάσεις σχετικά με τις κατανομές των κονδυλίων μεταξύ των δήμων της Βουλγαρίας και τη συνεχιζόμενη συζήτηση στη Βουλή για το νέο εκλογικό κώδικα.
«Όσο περισσότερο αυξάνεται η δυσαρέσκεια στη Βουλγαρία, τόσο αυξάνεται και η ένταση. Κοιτάξτε την Ουκρανία- που έφθασε το κράτος», δήλωσε ο Μπορίσοφ απευθυνόμενους προς τους δημοσιογράφους βρισκόμενος στο Οριάχοβο, όταν τον ρώτησαν σχετικά με τις δηλώσεις του.
Ο Μπορίσοφ είπε ότι ο κυβερνητικός συνασπισμός που κυβερνά τη Βουλγαρία προβαίνει σε άδικες κατανομές των δημόσιων οικονομικών προς τους δήμους της χώρας, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνους τους δήμους, όπου επικεφαλής είναι μέλη των κομμάτων της συγκυβέρνησης.

 

http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/02/blog-post_1930.html

24 Φεβρουαρίου, 2014 - Posted by | ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: