ΕΛΛΑΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ's Blog

hellas-makedonomaxos WordPress.com site

ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Κι αυτοί … Κουκουλώνουν γιγαντοαφίσες του Καρατζαφέρη στην Κομοτηνή, με εντολή της Τουρκίας!!!


ΚαρατζαφέρηΚρύβουν τον εχθρό της Άγκυρας;

Χθές Σαββατο στην Κομοτηνή, με παρουσία δικαστικού επιμελητή, παρακαλώ, συνεργεία ανέλαβαν να σκεπάσουν τις γιγαντοαφίσες του Καρατζαφέρη! Ο λόγος, παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστος, αλλά έχει προκαλέσει πλείστα όσα ερωτηματικά αυτή η ενέργεια.
Είναι γνωστό πως η υποψηφιότητα Καρατζαφέρη στο νομό Ροδόπης είναι κάτι που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από την πλευρά της Άγκυρας (έγραψαν σχετικά τουρκικές εφημερίδες) αλλά και του Προξενείου της Τουρκίας στην Κομοτηνή. 

Καρατζαφέρη .

Μάλιστα, δεν δίστασαν ελεγχόμενα ΜΜΕ της Τουρκίας να αναφερθούν στον «εχθρό των Τούρκων» και την υποψηφιότητά του στην Κομοτηνή, ζητώντας επίμονα την μεταφορά ψηφοφόρων από την Τουρκία (κατοικούν στην Τουρκία αλλά έχουν πολιτικά δικαιώματα και στην Ελλάδα, πρόκειται για Έλληνες μουσουλμάνους) με λεωφορεία, χωρίς να πληρώσουν…….
προκειμένου να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή κοινοβουλευτική εκπροσώπηση «τούρκων» στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Σαφέστατα, η ενέργεια της απόκρυψης των γιγαντοαφισών του κυρίου Καρατζαφέρη (αρχηγού του κόμματος Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός ΛΑ.Ο.Σ.) αποτελεί μία πράξη η οποία υποδηλώνει, αν μη τι άλλο, φόβο της Ελληνικής πολιτείας για πιθανή εκτράχυνση της πολιτικής και της γενικότερης ατμόσφαιρας στην ακριτική Κομοτηνή.
Πληροφορίες από την Κομοτηνή εμπλέκουν το όνομα του υποψήφιου βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία και πρώην υπουργού Παιδείας κ. Στυλιανίδη!
Παρατηρείται, πάντως, πως ενέργειες αυτού του είδους υποβιβάζουν την ίδια την δημοκρατία της Ελλάδας, αλλά και το αίσθημα ασφάλειας των Ελλήνων που θα πρέπει να φροντίσει η Ελληνική πολιτεία έτσι ώστε να μείνει ανεπηρέαστο.
Δυστυχώς, το κουκούλωμα των γιγαντοαφισών, ομοιάζει με κουκούλωμα της Ελληνικότητας, της αξιοπρέπειας και της ανεξαρτησίας της Θράκης. Και οι υπεύθυνοι για την ενέργεια αυτή θα έπρεπε να σκεφτούν εκατό ίσως φορές τις συνέπειες που η απόφασή τους είναι δυνατόν να έχει για την ευρύτερη περιοχή. Ακόμη και αν πρόκειται, για νομικό κώλυμα περί της ανάρτησης των γιγαντοαφισών, θα έπρεπε ο χειρισμός του θέματος να είναι πολύ διαφορετικότερος από την απλή απόκρυψή τους…
Ειδάλλως, αφήνεται η εντύπωση πως η Ελληνική κυβέρνηση (ποιός θα μπορούσε να πάρει τέτοια απόφαση;) φοβήθηκε πιθανές αντιδράσεις της Τουρκίας και των οργάνων της στην Θράκη. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε πως υπάρχει πνεύμα υποχωρητικότητας από τους Έλληνες πολιτικούς, αλλά η συγκεκριμένη πράξη τους εκθέτει ανεπανόρθωτα και δημιουργεί πολύ άσχημες εντυπώσεις σχετικά με τις σκέψεις τους για την ακριτική αυτή περιοχή…
Κωνσταντίνος
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr

27 Απριλίου, 2014 - Posted by | ΘΡΑΚΗ, ΛΑ.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: