ΕΛΛΑΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ's Blog

hellas-makedonomaxos WordPress.com site

Τελικά, μήπως ο ΕΒΡΑΙΟΣ εγγονός του Νάσιουτζικ ήταν αυτός που ΟΔΗΓΗΣΕ τον Αλέξη Γρηγορόπουλο σε μια ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΕΝΕΔΡΑ;


ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!
ΕΝΩΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΖΛ! 
Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ! 

ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ!

Πόπη Σουφλή 

 Την προσοχή σας για λίγο (μία ερώτηση που ΔΕΝ έχει υποβάλει – ή ίσως ΔΕΝ έχει σκεφθεί – ΚΑΝΕΙΣ): 

Τελικά, μήπως ο ΕΒΡΑΙΟΣ εγγονός του Νάσιουτζικ ήταν αυτός που ΟΔΗΓΗΣΕ τον Αλέξη Γρηγορόπουλο σε μια ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΕΝΕΔΡΑ; 

 

Ποιοι… «διαχειρίζονται» τον Νικολάκη εδώ και 4,5 – 5 χρόνια; Ή και πολύ περισσότερα (και ΔΕΝ είναι απλά… «τρελλοί»). Ο νοών νοείτω…

Τελικά, μήπως ο ΕΒΡΑΙΟΣ εγγονός του Νάσιουτζικ ήταν αυτός που ΟΔΗΓΗΣΕ τον Αλέξη Γρηγορόπουλο σε μια ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΕΝΕΔΡΑ; Ποιοι… «διαχειρίζονται» τον Νικολάκη εδώ και 4,5 – 5 χρόνια; Ή και πολύ περισσότερα (και ΔΕΝ είναι απλά… «τρελλοί»). Ο νοών νοείτω…

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ

«ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ»

ΟΛΟΙ ΕΝΑ. 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ (Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ… «ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ») ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. 
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. 
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
 ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΑ. 
ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ. 
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ (ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ) ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ. 
ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ. 
ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ, Ε, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΕΣ… ΑΠΟΡΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ!
 

ΝΙΚΟΣ και ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΡΩΜΑΝΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ… ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ…!!!

Ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό στοχείο προκύπτει από
την σύλληψη των τεσσάρων νεαρών, πού είναι οι δράστες της διπλής ληστείας που έγινε σε Τράπεζες, στο Βελβενδό, εκ των οποίων οι δύο καταζητούνταν για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».


Ένας από τους συλληφθέντες και συγκεκριμένα ο Ρωμανός Νικόλαος του Γεωργίου και της Παυλίνας – Μαρίας, ήταν φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου που μάλιστα ήταν μαζί του και παρών το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του.
 

 Και βέβαια ο συλληφθείς αφού ήταν παρών, είχε κληθεί στη δίκη των δύο Αστυνομικών για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου ως βασικός μάρτυρας, αλλά τελικά δεν ΤΌΛΜΗΣΕ να πάει να καταθέσει υπέρ του φίλου…!!!!
Από τότε τα ίχνη του χάθηκαν, μέχρι την Παρασκεύη που συνελήφθη στο Βελβεντό.
 Προσέξτε όμως τι συνέβη στη δίκη των δύο Αστυνομικών γιά την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου:
Διαβάζουμε από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
 Δεν προσήλθε στο δικαστήριο της Άμφισσας ο ανήλικος βασικός μάρτυρας στη δίκη για τη δολοφονία του μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου. 

 

Ο πατέρας του δήλωσε ότι ο ανήλικος έφυγε από το σπίτι τις βραδυνές ώρες χθες και έκτοτε δεν είχε καμιά επαφή μαζί του. Από την πλευρά του, ο εισαγγελέας της έδρας επιβεβαίωσε ότι επιδεικνύει απείθεια προς το δικαστήριο και ζήτησε τη βίαιη προσαγωγή του. 
 
 Χαρακτήρισε δε, τη συμμετοχή του στην αποδεικτική διαδικασία τόσο σημαντική «που δεν νοείται περάτωση χωρίς να καταθέσει».
  
Το δικαστήριο διέταξε τη βίαιη προσαγωγή του μάρτυρα και διαβιβάζει τα αντίγραφα των πρακτικών στον εισαγγελέα πρωτοδικών Αθήνας για να διερευνήσει εάν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα για τα οποία ζήτησε την ποινική του δίωξη η υπεράσπιση.
 
 Η πολιτική αγωγή που αποτελείται από τους (Νίκο και Ζωή Κωνσταντοπούλου) ανέφερε ότι «όλοι επιθυμούμε να προσέλθει» ενώ απηύθυνε έκκληση να μην διαταραχθεί η διαδικασία με τη βίαιη προσαγωγή του εάν υπάρχει η δυνατότητα να προσέλθει οικειοθελώς.
 
 Στην αντίπερα όχθη, ο συνήγορος Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του «επικίνδυνου εφήβου που χρησιμοποιεί βόμβες και μολότοφ». 
 
 Όπως τόνισε, πρέπει «όχι μόνο να προσαχθεί βιαίως» αλλά και να «ασκηθεί δίωξη για απείθεια στο μάρτυρα και στους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου».
 
 Οι αναφορές του Αλέξη Κούγια προκάλεσαν την έκρηξη του Νίκου Κωνσταντόπουλου.
 
  «Τι ειναι αυτά που λέγονται; Πρέπει να κρεμάσουμε στο Σύνταγμα τους γονείς τους;» είπε ο Ν. Κωνσταντόπουλος σε μια αποστροφή του λόγου του.
 Τόνισε επίσης ότι είναι τακτική της υπεράσπισης να… τρομοκρατεί μάρτυρες εξαπολύοντας κατηγορίες σε βάρος τους…!!!
 
 Επιπλέον, στηλίτευσε τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης ότι ο ανήλικος επιτέθηκε στους κατηγορούμενους – οι οποίοι αρχικά δεν είχαν ισχυριστεί κάτι τέτοιο αλλά το πράττουν τώρα – και ζήτησε από το δικαστήριο…. «να μην ανεχθεί άλλο τέτοιου είδους απόπειρες χειραγώγησης»…!!!

 Περισσότερα Εδώ:

 

Μπας και έχει δίκαιο ο Άδωνις πού ζητάει Εξεταστική για τα επεισόδια του Δεκεμβρίου να μάθουμε ποιοι τα προκάλεσαν και στο κάτω-κάτω της γραφής να πληρώσουν τις καταστροφές των καταστημάτων είτε οι φυσικοί είτε οι ηθικοί αυτουργοί για να μη τις πληρώναμε εμείς;
Άν βέβαια συμφωνεί και η Ζωή  Κωσταντοπούλου διαφορετικά άστο, «στάχτη και μπούρμπερη», καλύτερα….!!!
 Όλοι οι αναρχοαυτόνομοι-αντιεξουσιαστές- τρομοκράτες ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, εκείνο πού δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι πως συμβαίνει συγχρόνως όλοι αυτοί να παίρνουν δικηγόρους και δή όλως περιέργως από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Καί μάλιστα στα ανώτατα κλιμάκια του κόμματος π.χ. Νίκος Κωσταντόπουλος π. Πρόεδρος του Σύριζα και η κόρη του η Ζωή Βουλευτής…
 Μπάς και ξέρει η Ζωή να μας απαντήσει.;;;
 
Υ.Γ.
Όχι-όχι ο γιος του Βούτση δεν είχε συμμετοχή σε αυτή τη ληστεία της Τράπεζας…!!!


Μην ανησυχείτε, «στα μαλακά θα πέσει» κι ο εγγονός του Εβραίου Νάσιουτζικ … 

Μία εξυπηρετησούλα στη νεοταξική κυβέρνηση των σιωνιστών Στουρνάρα – Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη έκανε… Για αυτό τον στρατολόγησαν άλλωστε εκείνοι που τον στρατολόγησαν…

Περήφανη για τον γιο της Νίκο Ρωμανό που κατηγορείται για τη διπλή ένοπλη ληστεία στην Κοζάνη και συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» (έχει ταυτοποιηθεί το DNA του) δηλώνει η μαμά Παυλίνα Νάσιουτζικ τονίζοντας, παράλληλα πως«Όλα ξεκίνησαν από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου».

Μιλώντας στον Alpha η συγγραφέας Π.Νάσιουτζικ είπε χαρακτηριστικά πως«είμαι πολύ περήφανη για το γιο μου που αγωνίζεται ενάντια σε μία παράνομη και σάπια κοινωνία. Όλα ξεκίνησαν από τη δολοφονία του Αλέξη. Θα τον υπερασπιστώ μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματος μου».

Όσον αφορά τον ξυλοδαρμό των συλληφθέντων, η Παυλίνα Νάσιουτζικ υποστήριξε πως «η αστυνομία ανακοίνωσε ψέματα ότι τα παιδιά χτυπήθηκαν κατά τη συμπλοκή», τονίζοντας ότι «χτυπήθηκαν μέσα στην Ασφάλεια».

Σχετικά με το ποιο είναι το μήνυμά της προς την κοινωνία, η μητέρα του Νικόλαου Ρωμανού απάντησε ότι τα έχει πει όλα και πως όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα πει περισσότερα.
ΑΤΙΜΗ…ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!! Δες για ποια άτομα είναι περήφανα τα…βασανισμένα μέλη της, οι μαμάδες των Βορείων Προαστείων (τίτλος βιβλίου της Εβραίας μητέρας του εγκληματία)!
Όχι για τις εκατοντάδες χιλιάδων νέων που δουλεύουν σκληρά για ένα μεροκάματο, είναι άνεργοι ή αναγκάζονται να μεταναστεύσουν για να ζήσουν, αλλά ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ!!!
Πραγματι, κυρά Παυλίνα! Έτσι…πολεμάς μια σάπια και παράνομη κοινωνία! Χτυπώντας τυφλά από τράπεζες μέχρι ταξιτζήδες και «μπάτσους»!!!
Θεωρούμε πως η καλύτερη τιμωρία για το «βλαστάρι» της, δεν είναι ούτε το ξύλο ούτε η φυλακή: ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕΣΑ Σ’ ΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ Ή ΕΣΤΩ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΑ «ΚΟΡΟΪΔΑ», ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ», ΟΠΩΣ Ο ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ!!!
Και φυσικά, αν υπήρχε Δικαιοσύνη στην Ελλάδα η εν λόγω «κυρία» θα είχε ήδη συλληφθεί, ως ηθικός αυτουργός σε εγκληματικές πράξεις!
Υ.Γ. Τα χαστούκια που έπρεπε να έχει φάει από σένα το «καμάρι» σου για να μην καταντήσει έτσι, τα έφαγε από τους «μπάτσους»: Ας πρόσεχε(ς)!    

Εγγονός τού Αθανασίου Νάσιουτζικ ο Νίκος Ρωμανός – Εξηγούνται πολλά…


Ο Νίκος Ρωμανός ήταν 15 ετών όταν δολοφονήθηκε, μπροστά στα μάτια του, ο φίλος του Αλέξης Γρηγορόπουλος, με τον οποίο ήταν συμμαθητές σε σχολείο των Βορείων προαστείων και ζούσαν εκεί. 

Ολη η ιστορία για την οικογένειά του.

Αυτό το βράδυ της δολοφονίας του Αλέξη πιθανόν άλλαξε για πάντα τη ζωή του, όπως δείχνουν τα γεγονότα ως σήμερα. Ο Νίκος Ρωμανός κατηγορείται τώρα, πέντε χρόνια, αργότερα, για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης με συνεργούς που έχουν διασυνδέσεις με τους Πυρήνες της Φωτιάς ενώ ερευνάται και η δική του συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση αφού βρέθηκαν αποτυπώματά του σε διαμερίσματα που χρησιμοποιούσαν οι συνεργοί.
Έχει προϊστορία στο σπίτι του
Ο 20χρονος Νίκος Ρωμανός είναι εγγονός του Αθανάσιου Νάσιουτζικ, που είχε πρωταγωνιστήσει το 1984 στο αποκαλούμενο έγκλημα στο Κολωνάκι.

Στις 24 Σεπτεμβρίου 1984 διεπράχθη ένα στυγερό έγκλημα: ο 73χρονος συγγραφέας Αθανάσιος Διαμαντόπουλος δολοφονήθηκε αποτρόπαια με με 97 κτυπήματα σφυριού.
 Τα 94 από αυτά του πολτοποίησαν το κεφάλι. 
Για το έγκλημα κατηγορήθηκε, δικάστηκε και φυλακίστηκε ο παπούς του Νίκου Ρωμανού Αθνάσιος Νάσιουτζικ.
 

 Μόνο που όπως αποδείχτηκε έπειτα από έναν δικαστικό μαραθώνιο, ο οποίος διήρκεσε 9 χρόνια, η «υπόθεση» παίχτηκε μεταξύ πνευματικών ανθρώπων του προοδευτικού χώρου, με πρωταγωνιστή τον Αθανάσιο Νάσιουτζικ, ο οποίος καταδικάστηκε ότι σκότωσε τον ομότεχνό του με 97 σφυριές στο κεφάλι.
Αφησε ιστορία το έγκλημα στο Κολωνάκι
 Όπως ήταν φυσικό αυτή η άγρια δολοφονία συντάραξε την ελληνική κοινωνία και έμεινε στα αστυνομικά χρονικά γνωστό ως το «Έγκλημα στο Κολωνάκι». Ο ιατροδικαστής είχε πει ότι όλα τα χτυπήματα ήταν στο κεφάλι, σα να ήθελε ο δράστης να εξαφανίσει τον εγκέφαλο του θύματος.
Άλλοι είπαν ότι ζήλευε την ιδιοφυή πένα του. Άλλοι επειδή το θύμα τον σαμποτάρισε στις εκλογές του Συλλόγου Ελλήνων Λογοτεχνών.
 Τον Νάσιουτζικ δεν τον είχε δει κανείς ούτε να μπαίνει ούτε να βγαίνει από το διαμέρισμα του Διαμαντόπουλου ούτε καν στον χώρο της πολυκατοικίας.
Μια δημοσιογράφος που έμενε στον κάτω όροφο είχε πει ότι άκουσε έναν άντρα από τον πάνω όροφο να φωνάζει «μη Θανάση, έλεος μη το κάνεις». 
Δεν υπήρχαν αποδεικτικά μέσα. Όμως ο Νάσιουτζικ είχε κάνει ένα λάθος. Προσπάθησε να δημιουργήσει άλλοθι. 
Ενώ δεν τον είχε δει κανείς και δεν υπήρχαν αποδεικτικά στοιχεία για την ενοχή του, μόλις έγινε το έγκλημα τηλεφώνησε στην γραμματέα της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών και της είπε «γεια σου τι κάνεις, έτσι σε πήρα, δεν σε θέλω κάτι. Σου τηλεφωνώ από το σπίτι μου».
 Το άλλοθι
 Την άλλη μέρα, όταν η αστυνομία πήγε στην Ένωση Λογοτεχνών για να πάρει καταθέσεις, ο Νάσιουτζικ πήγε στη γραμματέα και της είπε: «Σε παρακαλώ αν σε ρωτήσουν, πες ότι εσύ μου τηλεφώνησες στο σπίτι μου». 
 Ο ίδιος, έβαλε ακόμα μια μάρτυρα να πει ότι της είχε μεταφέρει ο κηπουρός πως το πρωινό εκείνης της μέρας τον είδε στο σπίτι. Κατέρρευσαν τα δυο άλλοθι αυτά και δικάστηκε ισόβια πρωτόδικα».

Η δικαστική διαμάχη κράτησε σχεδόν δέκα χρόνια και σημάδεψε τη δεκαετία του ’80. 
 Αρχικά κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του επίσης λογοτέχνη Θανάση Διαμαντόπουλου, μετά αθώος λόγω αμφιβολιών, μετά από παρέμβαση του εισαγγελέα ξανέγινε δίκη μέχρι που ξανακρίθηκε οριστικά ένοχος το 1993.

Στις 18 Απριλίου 1995, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά αποφυλακίστηκε ο Αθανάσιος Νάσιουτζικ, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 15ετή κάθειρξη.
Ιστορική στα δικαστικά χρονικά έμεινε και η διαμάχη των δύο δικηγόρων, του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για την οικογένεια Νάσιουτζικ, του Νίκου Κωνσταντόπουλου για την οικογένεια Διαμαντόπουλου.
 Η μητέρα του Νίκου Ρωμανού
 Η Παυλίνα Νάσιουτζικ, μητέρα του Νίκου Ρωμανού είναι συγγραφέας. Στις Μαμάδες Βορείων Προαστίων (Μελάνι)- το πρώτο μυθιστόρημά της που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό- «φωτογράφιζε» όλες τις γνωστές της και τις κορόιδευε για τα ήθη τους, ωστόσο ο τρόπος της, αν και δηλητηριώδης, δεν σήκωνε μήνυση.
 Στο τόση λίγη αλήθεια ασχολείται με την υπόθεση Νάσιουτζικ εκ των έσω (Μελάνι) . 
Μιλάει με τη μεγαλύτερη κατανόηση, σχεδόν με συμπάθεια, για τον Παναγιώτη Διαμαντόπουλο ο οποίος το 1984 μήνυσε τον 62χρονο τότε συγγραφέα- πρόεδρο της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, και επιχειρηματία πατέρα της για τον φόνο του δικού του πατέρα- και δικαιώθηκε.
Σαν να διαδραματίστηκε αλλού η «υπόθεση Νάσιουτζικ»- σε κάποια αθέατα κέντρα. 
Δευτερότοκη κόρη του η συγγραφέας,αποφάσισε να ξαναγράψει την ιστορία του αναθεωρώντας την για να αποκαταστήσει τον θύτη, ως θύμα σκευωρίας.
 Χωρίς όμως να βουτάει στα βαθιά, χωρίς να ασχολείται με την επιχειρηματολογία της πολιτικής αγωγής ή να φέρνει στο φως νέα στοιχεία, αλλά προσεγγίζοντας το θέμα από την «ανθρώπινη» πλευρά του, με την άνεση κατά συνέπειαν των ακροβατικών κινήσεων που της επιτρέπονται. 
Άλλωστε, έξυπνα τιτλοφορεί το βιβλίο της «μυθιστόρημα», και εμφανίζεται στις σελίδες του ως Ελβίρα- ενώ όλοι οι άλλοι, από τον θείο της Ζαφείρη μέχρι τον Βαγγέλη Ρωχάμη που προστάτευε, λέει, τον πατέρα της στον Κορυδαλλό, παρελαύνουν με τα πραγματικά ονόματά τους.
 Η Παυλίνα Νάσιουτζικ σπούδασε φιλολογία στη Φιλοσοφική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και είναι διδάκτωρ Φιλοσοφίας. 
Έχει λάβει μέρος σε διεθνή ιστορικά συνέδρια και έχει γράψει βιβλία για τη νεότερη ιστορία ενώ έγινε διάσημη με τα «Μαμάδες βορείων προαστίων», «Κάψτε τα νυφικά» και «Μύκονος μπλουζ».


http://attikanea.blogspot.gr/2014/12/blog-post_9.html?m=1

Πηγή

6 Δεκεμβρίου, 2014 - Posted by | πρόκλησης, ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΛΛΑΔΑ, Εβραίοι, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΜΑΣΟΝΙΑ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΥΡΙΖΑ, μυστικές υπηρεσίες, KISSINGER - ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: