ΕΛΛΑΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ's Blog

hellas-makedonomaxos WordPress.com site

ΗΠΑ: Περιπολία ένοπλων μαύρων και κάλεσμα για δημιουργία στρατού


Οι παρακάτω φωτογραφίες με περιπολία ένοπλων μαύρων στο Ντάλας εμφανίζονται σε ένα μεγάλο άρθρο του Vice

.

 
Εκεί αναφέρεται ότι στο Νότιο Ντάλας, δέκα επαναστάτες (sic)περπατάνε περιμετρικά στο πάρκο του Δρ Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ μουγκρίζοντας «Όχι πια γουρούνια στην κοινότητα μας!» Στρατιωτική πειθαρχία σε πλήρη ισχύ καθώς οι υπόλοιποι ανταποκρίνονται στα παραγγέλματα δύο πρώην στρατιωτικών των ειδικών δυνάμεων με κραυγές που λένε «Μάλιστα, μάλιστα κύριε!». Η λέσχη όπλων διοργανώνει τακτικά σεμινάρια γυμναστικής και αυτοάμυνας. Με στολές στυλ Τσε τρέχουν με βαριές τσάντες και κυλιούνται στο γρασίδι, μαθαίνουν να πολεμάνε με το μαχαίρι και λένε τραγουδιστά : «I used tosalute the fucking flag!Now I use it for a rag!» («Συνήθιζα να χαιρετώ την γ.….νη σημαία! Τώρα μπορώ να την χρησιμοποιώ για κουρέλι!»).
Ο 31χρονος Charles Goodson, συν-ιδρυτής της λέσχης όπλου, μαζί με τον Darren Χ, τον ‘στρατάρχη’ του Νέου Κόμματος των Μαύρων Πανθήρων, είναι οι οργανωτές της ομάδας και δουλεύουν για να αντιμετωπίσουν την αστυνομική βία. Οι Νέοι Μαύροι Πάνθηρες του Ντάλας φέρουν όπλα εδώ και χρόνια και συνεργάζονται με πέντε τοπικές παραστρατιωτικές οργανώσεις μαύρων και λατίνων. «Δεχόμαστε όλους τους καταπιεσμένους ανθρώπους του χρώματος με όπλα», λέει ο 48χρονος Darren X.
Στο μεταξύ στην επίσημη ραδιοφωνική εκπομπή του Νέου Κόμματος των Μαύρων Πανθήρων, “BlackPower Radio”, το οποίο φιλοξενείται στο blogtalk (όπου λευκοί τακτικά εκδιώκονται ως «ρατσιστές»), ο πρώην εθνικός πρόεδρος του Νέου Κόμματος των Μαύρων Πανθήρων και νυν πρόεδρος των ‘Μαύρων Δικηγόρων για την Δικαιοσύνη’, Μαλίκ Ζουλού Σαμπάζ (φωτο), ζήτησε η μαύρη φυλή να ξεκινήσει το σχηματισμό ενός στρατού.
 
Είπε:
«Και ο κ. Μάλκολμ Χ, μας διδάσκει συνεχώς την αυτοάμυνα. Και ο σεβάσμιος ElijahMuhammad μας διδάσκει συνεχώς την αυτοάμυνα. Ο αξιότιμος Marcus Garvey Mosiah μας διδάσκει την αυτοάμυνα, και ξέρουμε, ότι ο ηγέτης μας και δάσκαλός μας ο αξιότιμος Χαλίντ Μοχάμεντ Αμπντούλ μας διδάσκει την αυτοάμυνα. Τι θέλω να πω; Τώρα ήρθε η ώρα να δημιουργηθεί ο στρατός. Τώρα ήρθε η ώρα για εμάς να δημιουργήσουν αυτά τα σώματα, τα στρατεύματα. Ήρθε η ώρα να γίνουμε δυνατοί. Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε βάρος και να εργαστούμε έξω και να πάρουμε τα όπλα και όλα αυτά».
 
Διάβασε:
 
 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

9 Ιανουαρίου, 2015 - Posted by | Εβραίοι, ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΜΑΣΟΝΙΑ, Οι Αδιάλλακτοι Αιρετικοί, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΣΣΙΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, Πολεμικός συναγερμός, Σημεία των Καιρών, ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΕΘΝΗ, ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΘΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: