ΕΛΛΑΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ's Blog

hellas-makedonomaxos WordPress.com site

Δυστυχώς κάποιοι Ευρωπαίοι δεν αντιλαμβάνονται τον πόλεμο που έχει ήδη αρχίσει στην Δύση…


35.000 ΓερμανούςΓερμανοί βγήκαν στους δρόμους κατά του αντι-ισλαμικού κινήματος PEGIDA! Με περίπου 35.000 Γερμανούς να διαδηλώνουν στην Δρέσδη το περασμένο Σάββατο κατά του γερμανικού αντι-ισλαμικού μετώπου PEGIDA, η σωτηρία και το ξεβρώμισμα της Ευρώπης από τις ιαχές της τζιχάντ διαφαίνεται αμφίβολο

Η συγκέντρωση των υποστηρικτών των ισλαμικών ταγμάτων ασφαλείας πραγματοποιήθηκε από «ανεκτικούς» ισλαμολάγνους προοδευτικάριους της χώρας της Μέρκελ, προκειμένω να προωθήσουν την ισότητα και την φυλετική και κυρίως θρησκευτική ανοχή, διαδηλώνοντας ενάντια στο πατριωτικό κίνημα PEGIDA που καθημερινά γιγαντώνεται.

Το κίνημα PEGIDA, το οποίο χαρακτηρίζεται ως ακροδεξιό από τους αρνητές της πραγματικότητας, εκτός από τις θέσεις του κατά της ισλαμικής επέλασης στην χώρα, αλλά και στην Ευρώπη στο σύνολό της, έχει επανειλλημμένως καταφερθεί κατά των συστημικών Μέσων Ενημέρωσης και της πολιτικής ελίτ, την οποία οι επικεφαλής του κινήματος κατηγορούν για την αντικατάσταση των χριστιανικών αξιών της Γερμανίας με τις αντίστοιχες του πολυπολιτισμού.

Μάλιστα, το γερμανικό πατριωτικό κίνημα δεν προτείνει την απαγόρευση εισόδου μετριοπαθών μουσουλμάνων στην Δύση, αλλά τάσσεται ενάντια στην ανεξέλεγκτη εισροή εξτρεμιστών μουσουλμάνων που επιχειρούν να μεταλλάξουν τους ευρωπαϊκούς πληθυσμούς. Ανάλογη ήταν και η τοποθέτηση των μελών της οργάνωσης για την ισλαμική επίθεση στο Παρίσι, εξαπολύοντας επίθεση και κατά της γαλλικής κυβέρνησης, επειδή απλώχερα μοιράζει επιδόματα και βοηθήματα σε αλλοδαπούς που δεν τα δικαιούνται προς κάρπωση ψηφοθηρικών ανταλλαγμάτων.

Από την άλλη μεριά, οι επικριτές και ιδεολογικοί αντίπαλοι της PEGIDA κάνουν λόγο για αισθήματα ξενοφοβίας και φυσικά… ρατσισμού από τα μέλη και τους ακόλουθους του κινήματος. Και αφού μέχρι και η Καγκελάριος Μέρκελ αναφέρθηκε στο πατριωτικό αντι-ισλαμικό κίνημα στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμά της προς τον γερμανικό λαό, δεν μπορεί… έτσι θα είναι. «Οι επικεφαλείς της PEGIDA έχουν προκατάληψη, ψυχρότητα, ακόμα και μίσος στις καρδιές τους», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Φράου Μέρκελ με τις βάτες και την κόμμωση ασύλου.

olympia

14 Ιανουαρίου, 2015 - Posted by | ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια.