ΕΛΛΑΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ's Blog

hellas-makedonomaxos WordPress.com site

Αστραπιαία ενέργεια του ΥΕΘΑ Καμμένου και «Χορήγηση Παραμεθορίου» με το …Καλημέρα !


49268-109132
Αστραπιαία ήταν η αντίδραση του νέου ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου μετά την ενημέρωση -εισήγηση που είχε  απο τους Αρχηγούς  κατά την χθεσινή ενημέρωση στο Πεντάγωνο !

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες  ο  νέος ΥΕΘΑ  αφού ενημερώθηκε απο τον Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωσταράκο   έδωσε  την εντολή  για άμεση επαναχορήγηση του  Επιδόματος Παραμεθορίου στα Στελέχη των  Ενόπλων Δυνάμεων ! 

aaa51b1bee8-a9db-11e2-a05a-00163e135009Ήταν η πρώτη πρόταση που έπεσε στο τραπέζι από τους Αρχηγούς  Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΣ …ενώ ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος το έθεσε ως  απόλυτη και άμεση  προτεραιότητα   …Συγκεκριμένα φέρεται να είπε στον Υπουργό!
Δεν μπορεί αν τους ζητάμε να είναι καθημερινά στην «τσίτα να είναι στο Ποτάμι και στα νησιά με το όπλο επί σκοπόν και να μην τους δίνουμε τα αυτονόητα !»
Άμεση ήταν η αντίδραση του ΥΕΘΑ Καμμένου που διέταξε την άμεση χορήγηση και η εντολή έφυγε αστραπιαία  και προς το Υπουργείο των Οικονομικών…
Για την Ιστορία να αναφέρουμε οτι το Αν και ο πρώην ΥΕΘΑ Αβραμόπουλος   είχε δηλώσει στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας ότι η υπόθεση της καταβολής “αποζημίωσης παραμεθορίου έχει δρομολογηθεί”, φαίνεται όμως ότι στο υπουργείο Οικονομικών  περί άλλων ετύρβαζαν
Χορήγηση ημερών εκτός έδρας παραμεθορίου με εντολή του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου
Η πρώτη εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, αφορά την άμεση χορήγηση των προβλεπομένων ημερών εκτός έδρας νομού Έβρου και νησιών Αιγαίου, σε εφαρμογή του Προεδρικού Διατάγματος 200/93.
Μετά λένε γιατί Σάρωσε ο  Σύριζα και γιατί ο Καμμένος θα αφήσει εποχή αφού ξεκίνησε με ένα «Τεράστιο Συγγνώμη στα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων !»
veteranos.gr

29 Ιανουαρίου, 2015 - Posted by | ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΥΠ.ΕΘ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: