ΕΛΛΑΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ's Blog

hellas-makedonomaxos WordPress.com site

Γιγάντια αφίσα με τον προφήτη Μαχντι και τον Ιησού δείχνει την Δευτέρα παρουσία


gigantia-afisa-me-ton-profiti-maxntiΤο Ισλάμ θεωρεί οτι ο μεσσίας τους, ο Μαχντι θα έρθει την ημέρα της μεγάλης κρίσεως. Τοτε θα τον βοηθήσει ο Ιησούς δείχνοντας στους χριστιανούς οτι το Ισλάμ ειναι η μονη πραγματική θρησκεία (αυτά τους εκπαίδευσαν, αυτα έμαθαν, αυτα επαναλαμβάνουν).

Οι μουσουλμάνοι πιστεύουν οτι έρχεται ο μεγάλος πόλεμος με τους Εβραίους και τους χριστιανούς. Γι αυτο εχουν ανεβάσει τεράστιες αφίσες στο Ιράν που απεικονίζουν τον μεσσία τους, τον Μαχντι αλλα και τον Χριστο να τον ακολουθεί υποταγμένος στο Ισλάμ!

Ολα αυτα θα συμβούν κατα την Δευτέρα παρουσία συμφωνα με τους Ισλαμιστες μετα την μεγάλη νίκη τους επι των χριστιανών και των Εβραίων.

Καταλαβαίνετε τωρα σε πόσες συνειδήσεις ο καταραμένος Σιωνισμός εχει ποντάρει για να χτίσει την μεγάλη Σιων και την Νεα Ιερουσαλήμ; Με έναν ύπουλο τρόπο διχάζοντας τις θρησκείες….χρησιμοποιεί τους πιστούς και…παίζει με τις θρησκείες οπως βλέπετε στην πονηρή Ιρανική αφίσα των Αγιατολάχ.

Η Σιων βρίσκεται σε όλες τις αντιπαραθέσεις… ειναι πολυ ικανή με την δημιουργία της ISIS απο την Μοσαντ και ΣΙΑ να κυλήσουν ολο τον κόσμο στο αίμα. Εκει ποντάρουν και οπως εξελίσσονται τα παγκόσμια γεγονότα μεσω των επιθέσεων απάτης (Παρίσι, κεφάλια που τρέχουν στο δρομο) μεσω του φανατισμού, του διχασμού και του πολέμου (Συρία, Ιράκ, Ουκρανία) εχουν προγραμματίσει την παγκοσμια συνείδηση στην αποδοχή της ολοκληρωτικής καταστροφής…κατασκευάζοντας την είδηση της καταστροφής επεμβαίνουν στην συλλογική συνείδηση της ανθρωπότητας με αποτέλεσμα τον μεγάλο πόλεμο….2

Ελληνες ας είμαστε πανέτοιμοι για ολα…ειναι δυνατόν μονο αν είμαστε ενωμένοι. Να γελάτε και να γλεντάνε με τους φίλους σας.. Να λέτε συχνά οτι αγαπάτε τους συγγενείς και φίλους σας!

ΚΟΡΑΞ

 

10 Μαρτίου, 2015 - Posted by | ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, Εβραίοι, ΜΑΣΟΝΙΑ, Οι Αδιάλλακτοι Αιρετικοί, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΣΣΙΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΠΡΟΣΟΧΗ, Σημεία των Καιρών

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: