ΕΛΛΑΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ's Blog

hellas-makedonomaxos WordPress.com site

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: Κατεβάζει στη Ροδόπη μουσουλμάνο υποψήφιο με άκρως ανθελληνική στάση


ilhan_theodorakis

«Αγαπητοί φίλοι, στις εκλογές που έρχονται, με απόφαση του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, θα τεθώ ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας στο νομό Ροδόπης. Σας καλώ, τον αγώνα αυτόν να τον δώσουμε ενωμένοι, όλοι μαζί!».

Αυτό ανήρτησε στο διαδίκτυο ο Αχμέτ Ιλχάν, δικηγόρος από τη Ροδόπη, με την παραπάνω φωτογραφία του άρθρου, ο οποίος σύμφωνα με πάμπολλα δημοσιεύματα που αλιεύσαμε στο ίντερνετ, έχει ανθελληνική στάση και μάλιστα, είναι ο άνθρωπος που το 2014, στάθηκε στο πλευρό μουσουλμάνου δασκάλου, ο οποίος αρνήθηκε να κάνει γιορτή σε σχολείο της Θράκης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Δηλαδή, στάθηκε στο πλευρό δασκάλου, που δεν ήθελε να γιορτάσει μία εθνική επέτειο.
Διαβάστε τι αναφέρουν κάποια σάιτ για τη δράση και στάση του εν λόγω υποψηφίου με Το Ποτάμι.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ήταν στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, μετά έκανε… στροφή και κατέβηκε με τη ΔΗΜΑΡ, ενώ τώρα βρήκε πολιτική… στέγη στο… νεοφιλελεύθερο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.
Στην espressonews.gr, με ημερομηνία 3 Απριλίου 2014, διαβάσαμε άρθρο με τίτλο «Ατυχής επιλογή από Κουβέλη με Ιλ. Αχμέτ» και το ακόλουθο ρεπορτάζ:
Είναι γνωστό σε όλους τους κύκλους της Θράκης ότι είναι πιστός στους αντιδραστικούς του προξενείου Κομοτηνής ο μουσουλμάνος πολιτευτής και πρώην βουλευτής Ροδόπης δικηγόρος Ιλχάν Αχμέτ. Αυτός λοιπόν επελέγη μεταξύ άλλων ως υποψήφιος ευρωβουλευτής από τη ΔΗΜ.ΑΡ.
Ο Ιλχάν Αχμέτ πρόσφατα συναντήθηκε στην Τουρκία με τον υπουργό Υγείας και καταγόμενο από την ελληνική Θράκη Μουεζίνογλου, τον ορκισμένο εχθρό της χώρας μας και άνθρωπο που αγωνίζεται για την ανεξαρτησία της… Θράκης!
Ακόμη, θυμίζουμε ότι ο Ιλχάν στάθηκε στο πλευρό μουσουλμάνου δασκάλου, ο οποίος αρνήθηκε να κάνει γιορτή στο σχολείο για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Κατά τα άλλα, εργάζεται για το καλό της Ελλάδας.
Πολιτικά στελέχη της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, οι οποίοι ανήκουν στα ελληνικά πολιτικά κόμματα, προκαλούν δίχως καμία αναστολή και υποσκάπτουν την εθνική ανεξαρτησία. Ο πολιτευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Ιλχάν Αχμέτ συμμετείχε στην 53η γενική συνέλευση του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και στόχο είχε την ανάδειξη νέας ηγεσίας, με τον Τανέρ Μουσταφάογλου να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου.
Οπως είναι γνωστό, το εν λόγω σωματείο χρηματοδοτείται από το τουρκικό κράτος και έχει εκφράσει σε πολλές περιπτώσεις αλυτρωτικές τάσεις.
Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και ο υποτιθέμενος πρόξενος της Κομοτηνής, ο οποίος έχει εδώ και λίγο διάστημα ξεκινήσει και πάλι περιοδείες σε μειονοτικά χωριά προκειμένου να συμβάλει στην επίλυση τοπικών προβλημάτων.
Ατυχής η επιλογή του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ. Φώτη Κουβέλη. Και αυτό γιατί υπάρχουν μουσουλμάνοι που δεν είναι οπαδοί ή μέλη του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης και θα μπορούσαν να στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιο. Μουσουλμάνοι που δεν ενισχύουν τον τουρκικό αλυτρωτισμό. Ο προεκλογικός αγώνας του υποψηφίου θα ενισχυθεί εν πολλοίς από ταμεία της Αγκυρας. Αν εκλεγεί ο Ιλχάν Αχμέτ, η Αγκυρα θα διαθέτει στην Ευρωβουλή μηχανισμό δημιουργίας προβλημάτων στη Θράκη και ο μηχανισμός αυτός θα έχει βρεθεί στο Ευρωκοινοβούλιο με τις ευλογίες ελληνικού κόμματος.
Υπάρχει και το ακόλουθο θέμα στο newsbomb.gr
Βουλευτές του κοινοβουλίου ενισχύουν τον τουρκικό αλυτρωτισμό
Για ακόμα μία φορά η Θράκη γίνεται στόχος της τουρκική πολιτικής
Προκαλούν δίχως καμία αναστολή, πολιτικά στελέχη της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, οι οποίοι ανήκουν στα ελληνικά πολιτικά κόμματα αλλά συνεχίζουν ανενόχλητη να υποσκάπτουν την εθνική ανεξαρτησία.
Ο λόγος για το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και του πολιτευτή της ΔΗΜΑΡ Ιλχάν Αχμέτ, οι οποίοι συμμετείχαν στην 53η γενική συνέλευση του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων της Δυτικής Θράκης.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και στόχο είχε την ανάδειξη νέας ηγεσίας με τον Τανέρ Μουσταφάογλου να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου.
Όπως είναι γνωστό, το εν λόγω σωματείο χρηματοδοτείται από το τουρκικό κράτος και έχει εκφράσει σε πολλές των περιπτώσεων αλυτρωτικές τάσεις.
Στο ίδιο μήκος κύματος, βρίσκεται και ο υποτιθέμενος πρόξενος της Κομοτηνής, ο οποίος έχει εδώ και λίγο διάστημα ξεκινήσει και πάλι περιοδείες σε μειονοτικά χωριά προκειμένου να συμβάλει στην επίλυση τοπικών προβλημάτων.
Όλα αυτά, σε αγαστή συνεργασία με μουσουλμάνους πολιτικούς των ελληνικών κομμάτων και δίχως την παραμικρή ενόχληση από την επίσημη ελληνική πολιτεία.
Πάλι, το newsbomb στις 15 Ιουνίου του 2012, είχε γράψει:
Μουσουλμάνος υποψήφιος της ΔΗΜΑΡ καλλιεργεί το μίσος στη Θράκη
Ποιος είναι ο υποψήφιος βουλευτής που υποτιμά τους μειονοτικούς συναδέλφους του και καλλιεργεί το φανατισμό εναντίον των χριστιανών υποψηφίων!
Κλίμα έντασης και μισαλλοδοξίας καλλιεργούν διάφορα φερέφωνα του τουρκικού κατεστημένου με τη συνεργασία προσώπων που υποτίθεται πως εκφράζουν τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη.
Χαρακτηριστικές είναι οι καταγγελίες που δεχόμαστε για τη δραστηριότητα του υποψηφίου βουλευτή της ΔΗΜΑΡ (και τέως υποψηφίου με τον πολιτικό σχηματισμό της κ. Ντόρας Μπακογιάννη), τον κ. Ιλχάν Αχμέτ.
Πηγές που δεν επιδέχονται καμμία αμφισβήτηση επισημαίνουν ότι ο υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κ. Ιλχάν Αχμέτ «έχει ξεφύγει». Τις τελευταίες ημέρες έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα επικράτησης εναντίον του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας –και κυρίως χριστιανού στο θρήσκευμα- κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη. Πέρα από τις πιθανές πολιτικές διαφορές που μπορεί να έχουν οι δύο υποψήφιοι, η διαφορά του θρησκεύματος αρκεί για να δυναμιτίσει το κλίμα στην περιοχή, αν λάβει κανείς υπ’ όψιν του τις ενέργειες και τα λεγόμενα του κ. Αχμέτ.
Ο υποψήφιος της ΔΗΜΑΡ κάνει κοινές περιοδείες και κοινές ομιλίες στην περιοχή με την παρουσία του ψευδομουφτή κ. Αχμέτ Μέτε. Οι δύο άνδρες πηγαίνουν παντού μαζί και κυρίως στα τζαμιά της Ροδόπης επιδίδονται σε κηρύγματα μίσους εναντίον των χριστιανών, της Ελλάδας, αλλά και του κ. Στυλιανίδη. Μάλιστα, ο κ. Αχμέτ διατυπώνει αιτιάσεις εναντίον του πρώην υπουργού ισχυριζόμενος ότι υποτιμά τους μειονοτικούς συναδέλφους του και εφαρμόζει τακτική συσπείρωσης των χριστιανών ψηφοφόρων.
Ποιον στοχοποίησαν
Σύμφωνα με πολιτικούς παρατηρητές, η στοχοποίηση του κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, η πόλωση και ο φανατισμός που επιδιώκεται αποσκοπεί στην χειραγώγηση της μειονότητας, στην εκλογή τριών μειονοτικών στη Ροδόπη και στην αποστέρηση του δικαιώματος της πλειονότητας να έχει δικό της εκπρόσωπο στην Βουλή και την κυβέρνηση.
Ο κ. Ιλχάν Αχμέτ αρκείται να αναφέρει τα τυπικά ώστε να δείξει πως ανήκει στη ΔΗΜΑΡ, όπως έκανε άλλωστε κι όταν ήταν υποψήφιος με τη «Δημοκρατική Συμμαχία» της κ. Ντόρας Μπακογιάννη. Εκείνο που δεν ξεχνά είναι να δίνει το παρών στα τουρκικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας με δηλώσεις που επιδέχονται πολλών ερμηνειών.
Επικοινωνιακό παίγνιο
Χαρακτηριστική είναι η επισήμανση που έκανε στην κρατική TRT προχθές. «Στόχος είναι να αυξηθεί ο αριθμός των “Τούρκων” βουλευτών στην Ελληνική Βουλή» σημείωσε και κάλεσε την «Τουρκική» Μειονότητα να προσέλθει στις κάλπες.
Η επιμονή της τουρκικής κρατικής τηλεόρασης μάλιστα να προβάλλει τις απόψεις και τις θέσεις τόσο του κ. Αχμέτ, όσο και του ψευδομουφτή της Ξάνθης κ. Αχμέτ Μέτε μαρτυρά ότι κάτι περίεργο παίζεται στην πλάτη της μουσουλμανικής μειονότητας.
Στις 26 Απριλίου 2013, το newsbombείχε αναφερθεί στο ίδιο πρόσωπο, με άρθρο με τίτλο:
Το παιχνίδι του Ιλχάν Αχμέτ στη Ροδόπη
Πιστός στους αντιδραστικούς του προξενείου ο μουσουλμάνος βουλευτής
Πριν ακριβώς ένα χρόνο έκανε τα πάντα για να εκλεγεί προκειμένου να εμποδίσει την εκλογή οποιουδήποτε χριστιανού στη Ροδόπη. Χρειάστηκε μάλιστα να μετακομίσει μετά τις πρώτες εκλογές από τη νεοφιλελεύθερη Δημοκρατική Συμμαχία στη Δημοκρατική Αριστερά του Κουβέλη και της Ρεπούση, ωστόσο ουδόλως αυτό πτόησε τα σχέδια του.
Το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής άλλωστε είχε θέσει ως στόχο να εκλεγούν μόνο μειονοτικοί βουλευτές, ωστόσο κάπου τα σχέδια χάλασαν στο τέλος με τον Ιλχάν Αχμέτ ωστόσο να εκλέγεται.
Παρ’ όλα αυτά βλέποντας τους κατοίκους της Ροδόπης να έχουν ξεσηκωθεί εναντίον της συμπαιγνίας που πήγε να στηθεί, έχει πλέον κάνει άνοιγμα και στους Χριστιανούς προκειμένου να μην τον μαυρίσουν στις επόμενες εκλογές. Ωστόσο, επειδή πολλές φορές ακόμα και τα ανοίγματα δεν κρατάνε πολύ, ο Ιλχάν στάθηκε στο πλευρό μουσουλμάνου δασκάλου, ο οποίος αρνήθηκε να κάνει γιορτή στο σχολείο για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Κατά τα άλλα, εργάζεται για το καλό της Ελλάδας.
Προφανώς και με τη λογική ότι από αυτά που ακούμε, κάποια μπορεί να μην αναφέρονται στην πραγματικότητα, και μόνο το γεγονός ότι ο εν λόγω πολιτευτής έχει συμμετέχει, βάση απτών στοιχείων, σε ανθελληνικές πρωτοβουλίες, σε μία ευαίσθητη περιοχή όπως είναι η Θράκη, γεννιόνται πολλά ερωτηματικά για τη στάση του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη.
Ερωτήματα για τη Θράκη, που εκτός από υποψηφίους με αμφιλεγόμενη εθνική τάση, γεννιόνται και με θέμα ότι είναι υποψήφιος με το Ποτάμι επίτιμος πρόξενος της Γερμανικής Καγκελαρίας και μάλιστα στην περιοχή της Θράκης… news.makedonias
hellasforce.com

27 Αυγούστου, 2015 - Posted by | πρόκλησης, ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΣΟΝΙΑ, ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, μυστικές υπηρεσίες, KISSINGER - ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: