ΕΛΛΑΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ's Blog

hellas-makedonomaxos WordPress.com site

Το πτώμα ενός αθώου παιδιού στο χρηματιστήριο της φτηνής ιδεοληψίας των λαθρολάγνων


siria Τι έκαναν λοιπόν οι ελεεινοί που στο όνομα της σκοπιμότητας και της ιδεοληψίας, δε διστάζουν να προσβάλουν νεκρούς και να ασελγούν με τα παράπλευρα θύματα της μπίζνας που στηρίζουν με κάθε τρόπο???…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Πήραν τη φωτογραφία με το πτώμα του άτυχου παιδιού που ξεβράστηκε στα τουρκικά παράλια… Κοτσάρισαν από κάτω και μια τρισάθλια λεζάντα που λέει: «Μην ανησυχείς, δε θα μολύνω τη χώρα σου. Πνίγηκα στη διαδρομή»… Και τη σερβίρουν στο διαδίκτυο ως…
απόδειξη της ψεύτικης αλήθειας τους και της υποκριτικής ανθρωπιάς τους.

Και το χειρότερο όλων, είναι η βρώμικη προσπάθειά τους να μοιράσουν στην κοινωνία ενοχές, πειθαναγκάζοντάς την να συμβιβαστεί με την ιδέα της ισλαμοφασιστικής λαίλαπας, στη θέαση της εικόνας ενός αδικοχαμένου παιδιού.
Πρόκειται για γελοιότητα, υποκρισία αλλά κυρίως για καραμπινάτη προστυχιά, τρισάθλιων και ελεεινών εμπορίσκων της δυστυχίας. Πρόκειται για μια ολέθρια πρακτική, για μια απροκάλυπτα τυχοδιωκτική στάση, για μια βρώμικη σε τελευταία ανάλυση συμπεριφορά, όλων αυτών που εν δυνάμει είναι συνένοχοι σ αυτή τη θηριωδία.
Αυτοί οι άθλιοι λοιπόν, υποτίθεται πως με τη στάση τους καταδεικνύουν τα εγκλήματα του ιμπεριαλισμού, και αντιμετωπίζουν με περίσσευμα ανθρωπισμού τα θύματά του. Ας τους βγάλουμε τα βρακιά επιμένοντας να αποκαλύπτουμε γι ακόμη μια φορά την αλήθεια.

  • Το πνιγμένο παιδάκι που χρησιμοποιούν το άψυχο σώμα του για να κάνουν showστο διαδίκτυο, το δολοφόνησε η μπίζνα των δουλεμπόρων. Η μπίζνα που στήριξαν οι «ανθρωπιστές» του κώλου με πρώτη τη γιαγιά Τασία, στέλνοντας το μήνυμα πως η Ελλάδα αναγορεύεται σε σύγχρονη Γη της Επαγγελίας για τη λαθρομετανάστευση.
  • Αυτό το παιδάκι το δολοφόνησαν οι κυβερνητικές αποφάσεις που όπως καταδείξαμε και χθες, το μόνο για το οποίο νοιάζονται είναι το πλιάτσικο των κονδυλίων, και όχι οι ανθρώπινες ζωές… Ούτε η εθνική ασφάλεια της χώρας.
  • Αυτό το παιδάκι, δε το δολοφόνησε οβίδα πολεμική, και ας σκυλιάζετε άθλιοι και θλιβεροί υποκριτές, μέσα στη λύσσα της ιδεοληψίας σας. Το δολοφόνησε η μπίζνα του ψευτοδιεθνισμού σας. Αυτή το ανέβασε στο σαπιοκάραβο του δουλέμπορου. Αυτή το βάφτισε Σύρο προσφυγάκι. Αυτή ήταν που δασκάλεψε τον πατέρα του, πως η Ελλάδα είναι ο παράδεισος των κατατρεγμένων. Κι εσείς είστε οι μεγάλοι συνένοχοι των δολοφόνων του.

Πως θα σας φαινόταν ελεεινοί, αν βάζαμε εικόνες σαν τις παρακάτω παίζοντας με τους βρώμικους όρους που διαλέξατε εσείς  το δικό σας παιχνίδι… Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑΑποτέλεσμα εικόνας για ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ1Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ3
Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ4Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ5
βάζοντας παράλληλα και μια λεζάντα που να λέει το εξής: «Αυτά τα παιδάκια, δε σκέφτηκαν ποτέ να μολύνουν την πατρίδα σας. Γιατί οι γονείς τους στάθηκαν αγέρωχοι απέναντι στις βόμβες των σιωνιστών, υπερασπιζόμενοι τη δική τους πατρίδα. Αλλά κι αυτά τα παιδιά, σκοτώθηκαν σημαδεύοντας με σφεντόνες τη δολοφονική μηχανή του Ισραήλ η οποία στο τέλος τα δολοφόνησε».
Όχι βρε κανίβαλοι… 
Δε συμψηφίζουμε ανθρώπινες ζωές…
Δεν επιχειρούμε να διαβαθμίσουμε την παιδική αθωότητα…
Απλά σας φτύνουμε κατάμουτρα, γιατί αρνούμαστε να βάλουμε το πτώμα ενός αθώου παιδιού στο χρηματιστήριο της φτηνής ιδεοληψίας.

  • Αυτό το παιδί δε δολοφονήθηκε γιατί ο γονιός του έμεινε να πολεμήσει υπερασπιζόμενος την πατρίδα του, όπως κάνουν οι αγωνιστές της Συρίας και της Παλαιστίνης. Αυτό το παιδί το δολοφονήσατε εσείς που εμπορεύεστε ανθρωπισμό, ιθαγένειες, ταυτότητες, τζαμιά και τόσα άλλα.
  • Αυτό το παιδί, δε θα είχε βρεθεί στα νερά του Αιγαίου, αν δεν είχατε στείλει όλοι εσείς μήνυμα στους γονείς του, πως στην Ελλάδα είναι όλοι ευπρόσδεκτοι.
  • Αυτό το παιδί δε θα είχε δολοφονηθεί αν οι φυλλάδες και τα σάιτ σας, αναδείκνυαν την πραγματική κόλαση που δημιουργεί η λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα, και δεν περιορίζονταν να δείχνουν κάποιες ελάχιστες μανάδες με μωρά, αποκρύπτοντας παράλληλα τους ετοιμοπόλεμους φονιάδες που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι.
  • Αυτό το παιδί δε θα είχε δολοφονηθεί, αν ο διεθνισμός και ο ανθρωπισμός σας δεν ήταν ψεύτικος και υποκριτικός.
  • Δε θα είχε δολοφονηθεί αν επιλέγατε να δείχνετε τον τιτάνιο αγώνα που κάνουν με τα όπλο στο χέρι οι γυναίκες για να υπερασπιστούν την πατρίδα τους στη Συρία, και όχι τα σούργελα που βγάζουν χαμογελαστές σέλφι, μόλις πατήσουν το πόδι τους σε Ελληνικό νησί.

Όσο δολοφονεί λοιπόν ο ιμπεριαλισμός με τις φονικές επεμβάσεις του στη Μέση Ανατολή και αλλού, άλλο τόσο δολοφονεί και ο κίβδηλος «διεθνισμός» σας, που μέσα από τα αλλεπάλληλα προσκλητήρια της ντροπής, έχει στείλει χιλιάδες κορμιά στο βυθό του Αιγαίου και της Μεσογείου.
Όσο λοιπόν τα βρώμικα χέρια σας, θα εμπορεύονται πτώματα αθώων παιδιών, εμείς θα επιμένουμε ακούραστα να υπενθυμίζουμε, πως τα χέρια σας είναι γεμάτα με τα σκατά της ψυχής σας και με το αίμα αθώων, που δολοφονεί η ιδεοληψία σας, κι ας φοράτε τη μάσκα του προοδευτικού ουμανισμού, για να κρύψετε πίσω της το τέρας.
Εκεί που έχεσε ο προοδευτικός ουμανισμός, εκεί ακριβώς φύτρωσε η νεοταξίτικη ιδεοληψία σας, και επειδή είναι υποκριτική και ψεύτικη, θα συνεχίσουμε να την τσακίζουμε σε κάθε της βήμα.
«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ»

sion

Απαιτούμε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο να αποδώσει κατηγορίες και να δικαστούν ο Νετάναχιου και το Ισραήλ για εγκλήματα πολέμου ενάντια στην ανθρωπότητα

Απαιτούμε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο να αποδώσει κατηγορίες και να δικαστούν ο Νετάναχιου και το Ισραήλ για εγκλήματα πολέμου ενάντια στην ανθρωπότητα

4 Σεπτεμβρίου, 2015 - Posted by | ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, Εβραίοι, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΑΣΟΝΙΑ, ΟΗΕ, Σημεία των Καιρών, εγκληματίες πολέμου, NATO

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: