ΕΛΛΑΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ's Blog

hellas-makedonomaxos WordPress.com site

Ηλεκτροπληξία περιστέρι προκαλεί τρόμο πανικό στο σιδηροδρομικό σταθμό του Παρισιού Gare du Nord


pigeonΈνα περιστέρι ηλεκτροπληξία στις γραμμές από το σιδηροδρομικό σταθμό Gare du Nord του Παρισιού προκάλεσε συναγερμού τρόμου. Με την πόλη ακόμα στην άκρη μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις 13 Νοεμβρίου, οι ταξιδιώτες έχουν θορυβηθεί από ό, τι ακούγεται σαν πυροβολισμοί στο σταθμό την Κυριακή.
Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε όμως AP ότι οι ήχοι που προκαλείται από ένα περιστέρι που είχε από ηλεκτροπληξία στις γραμμές τρένου.
Οι επιβάτες εγκατέλειψαν φέρεται τραίνα τους αφού άκουσε τους ήχους και ο σταθμός εκκενώθηκε περίπου το μεσημέρι. Ωστόσο, αφού διαπίστωσε ότι ήταν ψευδή συναγερμό η αστυνομία επέτρεψε στους ανθρώπους να εισέλθει εκ νέου το σταθμό.
Gare du Nord επίσης εκκενώθηκε την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, όταν μια τσάντα βρέθηκε χωρίς επιτήρηση και η αστυνομία προέβη σε ελεγχόμενη κατεδάφιση.
Την Πέμπτη 19 Νοέμβρη, Γάλλοι βουλευτές ψήφισαν υπέρ της χώρας κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να παραμείνει στη θέση του για τρεις μήνες. Το μέτρο παρέχει υπηρεσίες ασφαλείας πρόσθετες εξουσίες, και επιτρέπει απαγορεύσεις που επιβάλλονται σε ορισμένες δημόσιες συγκεντρώσεις.
Βρυξέλλες βρίσκεται σήμερα σε κατάσταση υψηλού συναγερμού με τις αρχές προειδοποιούν ότι η πόλη αντιμετωπίζει επικείμενη επίθεση από τρομοκράτες. Μετρό της πόλης έχει κλείσει και οι στρατιώτες που περιπολούσαν στους δρόμους της βελγικής πρωτεύουσας.

Advertisements

Νοέμβριος 23, 2015 - Posted by | ΓΑΛΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: