Να συμφωνήσουν ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΤΟΥΡΚΙΑ, να μην διέρχονται τα πολεμικά πλοία της Ρωσίας, από τα στενά του Βοσπόρου και να είναι εγκλωβισμένα στη Μαύρη Θάλασσα. Και έτσι, να μην μπορεί η Ρωσία, να έχει ναυτική παρουσία στην Μεσόγειο , στην Ερυθρά Θάλασσα και στα Στενά του Ορμούζ μέσω Σουέζ.
Στη περίπτωση αυτή, θα πρέπει οι αμερικανοί να υπολογίσουν, όλα τα πιθανά ενδεχόμενα, ως αντίδραση της Ρωσία, αφού στην προκειμένη περίπτωση πλήττονται καίρια τα Στρατηγικά της συμφέροντα.
Να γιατί αυτή την στιγμή φαίνεται προσωρινά ισχυρός ο Τούρκος ακριβώς γιατί ξέρει να παζαρεύει καλά ερχόμενος σε πλήρη αντίθεση με δικαιώματα επιβίωσης του Έθνους μας.
Το παραπάνω σενάριο εμπλέκει άμεσα την Ελλάδα ακριβώς διότι ο Τούρκος πρέπει να έχει μια ισχυρή δικαιολογία για να κλείσει τα Στενά και πιθανώς να την βρει μέσα στο νομικό καθεστώς της Συνθήκης του Μοντρέ που διέπει την ναυσιπλοΐα των Στενών.
¨Από την ιστορία των διασκέψεων που αφορούν τα Στενά διαβάζουμε..
Η διάσκεψη στήθηκε στην ελβετική πόλη Μοντρέ με διαπραγματευτές από τη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ελλάδα, τη Γιουγκοσλαβία και τις τότε χώρες που βρέχονται από τη Μαύρη Θάλασσα. Στις 20 Ιουλίου 1936, υπογράφτηκε η συνθήκη. Η Τουρκία αποκτούσε πάλι το δικαίωμα να οχυρώσει τα στενά του Βοσπόρου και των Δαρδανελίων.
Σε περίπτωση πολέμου, η Τουρκία μπορεί να απαγορεύει τη διέλευση πολεμικών πλοίων.
Αν, όμως, δεν μετέχει στον πόλεμο, δεν μπορεί να απαγορεύσει τη διέλευση ναυτικών δυνάμεων που εκτελούν απόφαση της Κοινωνίας των Εθνών (του ΟΗΕ πλέον) ή δυνάμεων που ανήκουν σε κράτος με το οποίο έχει υπογράψει συνθήκη αμοιβαίας βοήθειας (π.χ. χώρας μέλους του κατοπινού ΝΑΤΟ).
Δηλ. η Τουρκία πρέπει να εμπλακεί πολεμικά με κάποια γειτονική κυρίως πέριξ των ΣΤΕΝΩΝ χώρα για να έχει την δικαιολογία να κλείσει τα Στενά.
Το σενάριο σεβαστοί μου Συνέλληνες δεν είναι εφιαλτικό απλώς είναι οδοδείκτης της ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ Πορείας του Έθνους μας.
Η καθημερινή επικαιρότητα και πολλά δημοσιεύματα δείχνουν οφθαλμοφανώς ότι κέντρα αποφάσεων απεργάζονται τούτες τις ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ με τι τρόπο θα μας Σταυρώσουν;
¨ η τεχνογνωσία αλά Τζιχάντ¨ τους είναι πρόσφατη.
Όπως και να μας Σταυρώσουν οι αντίχριστοι θα κατορθώσουν το ακατόρθωτο… θα αναδείξουν μέσα από τις πράξεις τους να προβάλλει σε όλο της το πραγματικό μέγεθος …
η ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΜΑΙΙΚΗ πλατφόρμα της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ του Γένους μας με τρόπαιο το Χρυσόμαλλο δέρας … την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.¨
Αυτά γράφαμε συναισθηματικά φορτισμένοι τον Απρίλιο που μας πέρασε… έχοντας στα αυτιά την φωνή του ΑΓΙΟΥ μας.

¨Άντε λεβέντισσες και λεβέντες με το καλό να μας αξιώσει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ να το δούμε και τότε θα ¨πιστέψουν πολλοί¨ ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Εδώ θα βρείτε Έξυπνα Προϊόντα !!!