ΕΛΛΑΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ's Blog

hellas-makedonomaxos WordPress.com site

Στα όριά τους οι κάτοικοι της Ειδομένης – «Θα πάρουμε τα όπλα στα χέρια αν δεν λυθεί η κατάσταση»


xΈνα ζοφερό τοπίο περιγράφουν κάτοικοι και τοπικοί φορείς στην Ειδομένη, στα σύνορα Ελλάδας – ΠΓΔΜ, αφού ο εγκλωβισμός χιλιάδων μεταναστών καθημερινά έχει συμβάλει στην αύξηση της παραβατικότητας στην περιοχή. Η κατάσταση άρχισε να οξύνεται επικίνδυνα πριν από 20 ημέρες, όταν αποφασίστηκε να μην περνούν πλέον τα σύνορα οι οικονομικοί μετανάστες, αλλά μόνο οι πρόσφυγες πολέμου. Η απόφαση για τους οικονομικούς μετανάστες ήταν να προωθούνται πίσω στα μεγάλα αστικά κέντρα, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, αφού οι άνθρωποι θεωρούν ότι κάποια στιγμή θα περάσουν και παραμένουν ταμπουρωμένοι στην περιοχή για ημέρες.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την οικονομική τους εξασθένηση που έχει οδηγήσει σε παραβατικές συμπεριφορές, καθώς τις τελευταίες ημέρες οι κλοπές έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.
Όπως μαρτυρούν οι κάτοικοι της περιοχής σχεδόν κάθε βράδυ σημειώνονται πολλές ληστείες, ξύλων, ζώων, αντικειμένων από τις αυλές των σπιτιών, ενώ ιδιαίτερα οξυμένο είναι και το πρόβλημα της υγιεινής και της καθαριότητας.«Έχουμε την διαβεβαίωση ότι το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μέχρι την Κυριακή» εξηγεί ο δήμαρχος Παιονίας, όπου ανήκει η Ειδομένη, κ. Χ. Γκουντενούδης, τονίζοντας ότι «οι κάτοικοι έχουν πλέον εξουθενωθεί. Όλοι είναι οργισμένοι με την κατάσταση, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ηλικιωμένους στην πλειοψηφία τους, οι οποίοι φοβούνται πολύ και δεν το έχουν σε τίποτα να πάρουν την καραμπίνα που έχουν στα σπίτια τους και να ξεκινήσουν να χτυπούν κι όποιον πάρει ο χάρος. Αν δεν λυθεί η κατάσταση, θα θρηνήσουμε θύματα, αυτό είναι σίγουρο».
Για κινητοποιήσεις που θα έρθουν από την Τετάρτη αν δεν υποχωρήσουν οι οικονομικοί μετανάστες μιλά η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ξανθίππη Σουπλή:
Έχουμε φτάσει στα όρια μας. Αυτοί οι άνθρωποι είναι καθημερινά μέσα στις αυλές μας και παίρνουν τις περιουσίες μας. Βοηθήσαμε όσο μπορούσαμε, προσπαθήσαμε να σταθούμε στο πλευρό τους, είδαμε και την ανθρωπιστική διάσταση του θέματος, αλλά η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Έχουμε δώσει διορία μέχρι την Τετάρτη. Αν δεν καθαρίσει το τοπίο, δεν θα αφήσουμε κανένα λεωφορείο με μετανάστες να περάσει.
Την ίδια στιγμή, ο κάτοικος της περιοχής κ. Παναγιώτης Φλωρίδης μιλά για «έκρυθμη κατάσταση που μπορεί να πυροδοτήσει αυτοδικίες, αφού οι άνθρωποι βλέπουν ότι απειλείται η περιουσία τους και επίσης παρατηρούν ότι δεν θα λυθεί αν δεν πάρουν οι ίδιοι τα όπλα στα χέρια τους».

newpost

 

7 Δεκεμβρίου, 2015 - Posted by | πρόκλησης, Εβραίοι, ΜΑΣΟΝΙΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, μυστικές υπηρεσίες, KISSINGER - ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: