ΕΛΛΑΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ's Blog

hellas-makedonomaxos WordPress.com site

Σαν πας Μεμέτη για «Χορό» …Για κοίτα κατά δώ (video των ΕΔ 2016 HD)


enoples-dynameisΣαν πας Μεμέτη για Χορό …Για κοίτα κατά δω !
Φώναξε ο Καπετάνιος έξω από τα τείχη της Τριπολιτσάς και ο Μεμέτης γύρισε και τον δει , την ίδια στιγμή που ο Καπετάνιος του φυτίλιασε το βόλι που τον βρήκε κατακέφαλα …Καλοκαίρι του 1821!
Πόσο δείχνει να μοιάζουν τα γεγονότα που έρχονται με τα γενόμενα που πέρασαν …Ο Μεμέτης μπορεί να χαίρεται και γιορτάζει γιατί αυτός βαρά το ντέφι και χορεύουν οι Φράγκοι ,μα εμείς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πάντα μόνοι μας ήμασταν και τότε και τώρα !
Τότε παλεύαμε ολάκερη αυτοκρατορία με λιανοντούφεκα ξυπόλητοι και πεινασμένοι και τώρα κάποιοι θέλουν πάλι να μας ξεδοντιάσουν αλλά …Ετούτοι εδώ δεν δείλιασαν ποτέ και δεν πρόκειται να δειλιάσουν ούτε και τώρα !enoples-dynameis2Τούτη την ώρα που το Έθνος των Ελλήνων στενάζει και ίσως σε κάποιους να μπαίνουν ιδέες παράξενες και να ονειρεύονται δοβλέτια και Μεγαλεία …Καλά είναι να ξαναθυμηθούν την φράση του Έλληνα Καπετάνιου πριν στείλει τον Τούρκο να κάνει παρέα στον προφήτη του !
Ένα απίστευτο video των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που δείχνει ότι ακόμη και σήμερα ,πως ότι αν κάποιοι θέλουν να μας πνίξουν στη μιζέρια …Αυτοί εδώ θα τους λιανίσουν αν τολμήσουν να σύρουν το Χορό του Πολέμου!
Καμαρώστε τα Παλληκάρια μας και δώστε τους την δύναμη που χρειάζονται με ένα απλό …Μπράβο Παιδιά μας η Παναγιά Μαζί σας !

πηγη

Μαρτίου 21, 2016 - Posted by | ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: