ΕΛΛΑΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ's Blog

hellas-makedonomaxos WordPress.com site

ΤΟΥΡΚΟΜΠΑΡΟΚ , Τούρκοι.., χωροφύλακες επι ελληνικού εδάφους! Μετά απο 187 χρόνια!


tsiprasΔιαστάσεις εθνικής τραγωδίας πέρνει η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για την Ελλάδα καθώς στο επίσημο αγγλικό κείμενο του προσχεδίου της συμφωνίας για το προσφυγικό αναφέρεται ότι «Τούρκοι αξιωματικοί θα βρίσκονται στα ελληνικά νησιά, είναι μέρος της συμφωνίας» (Turkish officers will be on the Greek islands, it is a part of the agreement)!Είναι μια τραγική για τα εθνικά συμφέροντα κατάληξη και οι Τούρκοι αποδείχθηκε τελικά ότι χρησιμοποίησαν ως γεωπολιτικό «όπλο» το προσφυγικό και κατάφεραν να κερδίσουν τα πάντα. Ακόμα και να πατήσουν «πόδι» σε ελληνικό έδαφος και μάλιστα νομίμως με την συγκατάνευση της ελληνικής κυβέρνησης.
‘Ηταν μόλις πριν 15 ημέρες που το pronews.gr είχε αποκαλύψει «πως η Τουρκία θα τοποθετήσει αξιωματούχους- συνδέσμους σε hot spots στην Ελλάδα όπως αναφέρει η γερμανική FAZ σημειώνοντας πως η αρχή θα γίνει από τη Λέσβο». 
«Ετσι, η Τουρκία, αρχικά από τη Λέσβο, θα τοποθετήσει αξιωματούχους, οι οποίοι θα φροντίσουν στην επίλυση των όλων προβλημάτων, ώστε όλα να γίνονται γρήγορα» τονίζε η γερμανική εφημερίδα.
Και να τώρα που θα έρχονται από την Τουρκία να μας επιλύσουν τα προβλήματα! Μαζί με αυτά βέβαια θα καταγράψουν και όλα τα μυστικά της ελληνικής άμυνας στα νησιά.
Στις 12 Μαρτίου το επιβεβαίωσε και ο Ν.Τόσκας όταν εξήγησε ότι «με βάσει όσα συμφωνήθηκαν στην Σμύρνη, στο πλαίσιο και της συμφωνίας που προετοιμάζεται μεταξύ Ευρώπης και Τουρκίας, θα βρίσκεται επί ελληνικού εδάφους ένας τούρκος υπάλληλος, ένας «παρατηρητής», που θα υπογράφει το πρωτόκολλο επανεισδοχής των λαθρομεταναστών που θα επιστρέφουν στην Τουρκία»mouzalas-g-met-708_0
Τα «πήρε όλα» η Άγκυρα λοιπόν… καθώς οι ελληνικές ΕΔ θα αναλάβουν τις δαπάνες φιλοξενίας των λαθρομεταναστών και προσφύγων πληρώνοντας 73.988.692 ευρώ, η ίδια θα πάρει πολλά δισ. ευρώ από την ΕΕ και εμάς θα μας μείνουν οι Τούρκοι.., χωροφύλακες!
pronews.gr

Advertisements

Μαρτίου 21, 2016 - Posted by | ΕΛΛΑΔΑ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: