ΕΛΛΑΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ's Blog

hellas-makedonomaxos WordPress.com site

«Ο Σόρος στη Σερβία δαπάνησε εκατομμύρια για να την καταστήσει ‘αμερικανική μαριονέτα’»


ΣόροςΔημοσιεύματα στη Σερβία, αλλά και σε άλλα βαλκανικά κράτη, έχουν προβεί σε αναφορές για τα χρήματα που διέθεσε ο πολυεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος, σε χώρες που επεδίωξε να δημιουργήσει χάος, σύμφωνα με έγγραφα που διέρρευσαν πρόσφατα για τις δραστηριότητές του.

Τα περισσότερα χρήματα που καταβλήθηκαν κατά το 2013 και 2014 στη Σερβία ήταν λόγω της ανάληψης της εξουσίας από τον Αλεξαντάρ Βούτσιτς, που θεωρήθηκε επικίνδυνος για την αμερικανική πολιτική στα Βαλκάνια.
Ο Σόρος άρχισε κατά τα έτη αυτά να χρηματοδοτεί αδρά Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που κινούνται υπό την κάλυψη του «ανθρωπισμού», δημοσιογράφους, οργανώσεις μειονοτήτων, οργανώσεις των ΛΟΑΤ (ομοφυλοφιλικές), αλλά και δικαστές, εισαγγελείς, ‘εθνικούς οργανισμούς’ και Πανεπιστήμια.
Ο αμερικανός μεγιστάνας που βρίσκεται πίσω από τις λεγόμενες έγχρωμες επαναστάσεις στην Ανατολική Ευρώπη- ο αδίστακτος εκατομμυριούχος που είναι υπεύθυνος για τον αιματηρό πόλεμο στην Ουκρανία, δεν έχει μετανιώσει για τα χρήματα που δαπάνησε προκειμένου να οδηγήσει τη Σερβία σε απόλυτο χάος, γράφει η σερβική ιστοσελίδα ‘Ινφόρμερ’.
Τα χρήματα υπολογίζονται περίπου σε τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και το ένα τρίτο από αυτά δικαιολογήθηκαν για την «ανάπτυξη της δημοκρατίας» και την «προώθηση της κοινωνίας των πολιτών», μια μεθοδολογία που ακολουθεί σε πολλές χώρες, και είναι σαφές ότι τα εκατομμύρια αφιερώθηκαν αποκλειστικά στην κατάρρευση της Σερβίας, ώστε να καταστεί ένα κράτος μαριονέτα υπό την αμερικανική εξουσία, όπως σημειώνεται.καταλ

Ένα από τους καταλόγους με χρηματοδοτήσεις του Σόρος σε ιδιώτες, ΜΚΟ, οργανώσεις κλπ στη Σερβία,όπως δημοσιεύεται.

The Hellenic Information Team

Advertisements

Αύγουστος 18, 2016 - Posted by | Εβραίοι

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: